Hirdetés

Battlefield 1 - olyanok is velünk játszhatnak, akik nem vettek DLC-ket

|

A Dice friss bejelentése alapján azokkal a pajtásainkkal is közös lövészárokba bújhatunk, akik nem rendelkeznek a Battlefield 1 megjelenés utáni tartalmaival. Megkötések azért lesznek.

Hirdetés

Nem tudom, mostanában mi lelte az EA fejeseit, de a korábbi tendenciával merőben ellentétes irányba kezdenek haladni a letölthető tartalmak tekintetében. Elég csak arra gondolni, hogy az egyébként remek Titanfall 2 minden DLC-je teljesen ingyenesen érhető el. Most a Battlefield 1 játékosai örülhetnek egy új bejelentésnek.

A Dice emberei ugyanis elárulták, hogy a jövőben bárki, aki birtokolja a Battlefield 1 szezonbérletét, behívhatja csapatjába azokat a barátait, akik egyetlen megjelenés utáni bővítményre sem ruházta be, és együtt csapathatják a DLC térképeken is a darálást. Elég az osztagból egyetlen embernek birtokolnia az adott pályát tartalmazó DLC-t, az egész csapat bevetésre indulhat. Persze azért némi megkötésre is számítani lehet. Hozzánk verődött barátaink nem fognak majd egyetlen tapasztalati pontot sem kapni olyan pályákon, amelyeket valójában nem vettek meg. 

Ez a korlátozás azért csöppet sem apró, de arra mindenképpen jó lesz az új megoldás, hogy az ember belekóstoljon az új tartalmakba, mielőtt esetleg tényleg megvenné őket. A tesztelés még csak most indult el, meglátjuk alakítanak-e még az elképzelésen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)