Hirdetés

Battlefield 1 - újabb DLC-s pálya válik ingyenessé

|

A DICE egy szeretetcsomaggal indítja az évet, amibe egy ingyenes map és egy DLC próbaidőszak is belefért.

Hirdetés

Idén jön az új Battlefield, de a DICE még megpróbálja a lehető legtovább megtartani a Battlefield 1 játékosait.

Hirdetés

Kezdésnek mától mindenki számára ingyenesen letölthető lesz a Battlefield 1 Prise de Tahure pályája, ami korábban csak a They Shall Not Pass DLC, illetve a Premium hozzáférés tulajdonosainak volt elérhető. Az előfizetés nélküli játékosok ezen felül több DLC-mapet is kipróbálhatnak a ma induló próbaidőszak alatt.

A The Turning Tides - Gallipoli Trial nem csak a Gallipoli részét nyitja meg a játéknak, hanem mindent felold a Name of the Tsar és a They Shall Not Pass kiegészítőkből is. Ezek azonban csak január 22-ig lesznek ingyen elérhetőek.

A szezonbérlet-tulajdonosok hamarosan számíthatnak a Turning Tides tartalom második felére, illetve a DICE azt is megígérte, hogy hamarosan jönnek az Apocalypse csomag részleteivel is. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)