Hirdetés

Battlefield 1 - szeretnél látni egy repülő házat?

|

Egész könnyű előcsalogatni a They Shall Not Pass DLC egyik pályájának easter eggjét.

Hirdetés

A napokban megérkezett a They Shall Not Pass, a Battlefield 1 első kiegészítő csomagja, mely néhány fegyverrel, négy pályával és egy játékmóddal bővíti ki a játékot. A közösség egy olyan easter eggre bukkant, amihez mindössze hat lövés és egy kis szaladgálás kell. 

A Verdun Heights pályán (ami egyébként szerintem az egyik legszebb és legjobb map az egész játékban) kerítések mellé le van rakva három üveg bor, ezeket kell szétlőni, majd ha megvan, három szélkakas a következő célpont. Ha azokat is eltaláltuk, érdemes az égre nézni, ahol egy lufikra aggatott ház száll el. Jackfrags videójában megnézhetitek, pontosan mit kell tenni az esemény előidézéséhez.

Játsszátok már a DLC-t? Elégedettek vagytok a tartalommal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)