Hirdetés

Battlefield 1 - különleges fegyverre bukkantak a kitartó easter egg-vadászok

|

Nem volt könnyű dolguk, mert még egy korábbi titkos küldetést is teljesíteni kell a revolver feloldásához.

Hirdetés

A Battlefield 1-ben még mindig rengeteg érdekességre lehet bukkanni. Korábban különleges dögcédulát is lehetett találni, de még a Battlefield V bejelentés dátumát is a játékba rejtették. Ezúttal egy speciális fegyverre bukkantak a kitartó kincskeresők.

Hirdetés

A szemfüles játékosok egy titkos questet fedeztek fel tavaly februárban, amikor egy rejtett morzekódot fejtettek meg. Ennek eredménye egy egyedi dögcédula volt, azt pedig sejteni lehetett, hogy még nincs vége a történetnek, és tovább folytatódott a titkos küldetés. A végső jutalom pedig egy új fegyver, a Peacekeeper revolver. Elég bonyolult megszerezni, de az alábbi videóban részletesen bemutatják a folyamatot:

A kihívás igazi közösségi fejtörő volt, a Battlefield Easter Egg Discord csapat tagjainak rengeteg munkájuk van a revolver megszerzésében. A Peacekeeper egyébként így néz ki mozgás közben:

Ti megpróbálkoztok a fegyver feloldásával? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)