Hirdetés

Battlefield 1 - zenél az egyik fegyver, ha jókor töltjük újra

|

Eredetileg egy játékos poénja volt, de a DICE-nak annyira megtetszett, hogy betette a játékba.

Hirdetés

Lassan mondhatjuk, hogy a Battlefield játékok védjegyének számítanak a mókás újratöltési animációk. A Battlefield: Hardline tele volt velük, és úgy látszik, a DICE is szeret ezzel játszani.

Hirdetés

A napokban fedezték fel játékosok, hogy ha úgy töltik újra az LMG-08-at, hogy 13 lövedék van még a tárban, a következő dolog történik:

A poént Flakfire lőtte el először egy tweetben, és mint azt később Ryan Duffin animációs vezető megerősítette, az ötlet a sráctól származik. 

Legközelebb csinálhatnák azt, hogy valamelyik másik stukker újratöltési animációjának a 2018-as Battlefield bejelentését teszik be. Vagy nem is kell, hogy a játékon belül legyen, jó lesz a hagyományos módszer is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)