Hirdetés

Battlefield 1 - már megint óriáscápát találtak a rajongók

|

A Battlefield 4 híres Megalodonja után most a Battlefield 1 rajongói is találtak egy óriási cápát a legújabb DLC-ben.

Hirdetés

A Battlefield-sorozat tele van aprólékosan kitalált Easter Eggekkel, szóval nem igazán meglepetés, hogy a Battlefield 1 legújabb DLC-je, a They Shall Not Pass is tartalmaz egy rejtélyt. A rajongók természetesen hamar megtalálták, hogy miről van szó és érdekes módon egy régi ismerős várta őket.

A DICE csapata mindig izgalmas fejtörők mögé rejti el ezeket a meglepetéseket, most pedig a zene adta az Easter Egg alapját. A játékosok különböző bakeliteket találhattak a Fort de Vaux pályán, amelyeket egy gramofonnal lejátszva rendkívül furcsa zenét lehetett visszahallani. A rajongók lejegyezték a zenéket és kiderült, hogy a zene nem véletlenül hangzik furán, mivel valójában egy üzenet van belekódolva.

Az üzenet jelentése elég homályos volt, de végül kiderült, hogy a játék bizonyos pontjain csapok vannak elrejtve, amelyeket kinyitva a C objektíván megjelenik egy vértócsa, ahol ha közelharci támadással megölünk valakit, azzal megidézzük a Megalodont. Ez az óriáscápa már a Battlefield 4 egyik pályáján is tiszteletét tette, szóval régi motorosok számára nem újdonság, de ettől függetlenül még bőven akadnak megoldatlan rejtélyek a játékban.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)