Hirdetés

A Battlefield 1 jobban teljesített az első héten, mint a Battlefield 4 és a Hardline együttvéve

|

Az Egyesült Királyságban brutálisat szólt a DICE új őrülete. Már most rengeteget adtak el belőle, és valószínűleg egy jó darabig a lista elején lesz.

Hirdetés

A Battlefield 1 elég keményen startolt az Egyesült Királyságban a Chart-Track jelentése szerint. A lista csak és kizárólag a fizikai példányokat veszi számban, de dobozos változatban a DICE háborús lövöldéje éppen csak lemaradt az eddigi csúcstartó, a Tom Clancy's The Division első helyéről.

A Battlefield 1 az Origin rendszerén keresztül működik, így ez a szám közel sem egyezik meg a jelenlegi játékosbáziséval. A bfstats.com jelentése szerint a játék brutálisan népszerű.

Amikor ezeket a sorokat gépelem (tehát dél körül) 150 834 játékos háborúzik, de az elmúlt 24 órában 800 000 volt a csúcs, ami meglehetősen súlyos tekintve, hogy a játék egy hete jelent meg.

Jelenleg így néz ki a Chart-Track Top 10-es listája:

  1. Battlefield 1
  2. FIFA 17
  3. Mafia 3
  4. Gears of War 4
  5. Batman: Return to Arkham
  6. WWE 2K17
  7. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Edition
  8. Forza Horizon 3
  9. Grand Theft Auto 5
  10. Minecraft: Xbox Edition

Ti beszereztétek már a saját példányotokat, vagy tervezitek megvenni? Mennyire jön be az új Battlefield?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)