Hirdetés

Battlefield 1 - jönnek a franciák az új DLC-ben!

|

A They Shall Not Pass egy elég súlyos kiegészítés lesz, ami egy olyan harcot is behoz a játékba, amit a rajongók komolyan hiányoltak induláskor.

Hirdetés

A Battlefield 1 indulásakor a közösség nem kicsit volt haragos, amiért a franciák nem kerültek be játszható frakcióként. Nekik elég komoly szerepük volt az első világháborúban és persze a DICE sem akarta őket teljesen kihagyni.

Az első DLC-ben, a "They Shall Not Pass"-ben ők is ott lesznek az új fegyverekkel és térképekkel együtt. Ha az egész csomagnak olyan lesz a hangulata, mint a koncepciós rajznak, akkor egy szavunk sem lesz rá.

A Battlefield.com oldalon a DICE elárulta, hogy kimondott céljuk a DLC-vel, hogy elhozzák a verduni csatát az FPS-be. Verunról már a Battlefield 1 megjelenése előtt is szó volt, és a fejlesztők most be is tartják ígéretüket.

"Verdun lett a háború leghosszabb csatája a maga 9 hónapos hosszával. Szerettük volna, ha a játékosaink részesei lehetnek ezeknek a korai, intenzív harcoknak 1916. februárjában."

Megnézhetjük majd a DLC-ben a Fort Vauxot, kapunk új térképeket a marne-i zsák déli szájánál, Soissons város közelében történt nagy ütközet nyomán, mindezekhez járnak majd a szokásos extra új fegyverek, járművek stb.. Izgalmas kiegészítőnek nézünk elébe, a They Shall Not Pass 2017. márciusában érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)