Hirdetés

Battlefield 1 - sok apróságot javított a mai patch

|

Szerencsére hatalmas hibákat nem kellett javítania a DICE csapatának, így a Battlefield 1 legutóbbi frissítésében már az apróbb bakikkal is foglalkozni tudtak a fejlesztők.

Hirdetés

A DICE betartotta ígéretét és a Battlefield 1 indulásakor nem ismétlődött meg a negyedik rész katasztrófája. Ennek ellenére ma már élesítettek is egy új verziót, ami a legidegesítőbb hibákat helyrehozta.

Így több helyen elhárították a játék fagyását okozó hibákat, ami mindig jó, ahogy a Through Mud and Blood egyjátékos kampányban sem fordul már elő, hogy nem jelenik meg új feladat. Kivették azt az ideiglenes képet is, ami az Operations mód első megnyitásakor olykor megjelent, valamint most már biztosan hibátlanul írja ki a Battlefield 1 azt is, milyen rangot értünk el egy-egy karakterosztállyal. Ezek mellett olyan, tényleg apró bakikat is helyrehozott a DICE, mint az egymásra lógó játékos jelvények. A javítások teljes listáját a játék hivatalos fórumán olvashatjátok.

Ti belefutottatok valamilyen igazán zavaró hibába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)