Hirdetés

Battlefield 1: In the Name of the Tsar - megvan a pontos megjelenési dátum

|

Eddig csak annyit tudtunk, hogy szeptemberben érkezik meg a Battlefield 1 orosz DLC-je, az In the Name of the Tsar, de végre a rajt pontos napját is elárulta a DICE.

Hirdetés

Nem érkeznek éppen rohamtempóban a Battlefield 1 kiegészítői, közel egy év után még csak a második nagy DLC megjelenésére készülünk. Az In the Name of the Tsar kapcsán viszont végre megkaptuk a pontos megjelenési dátumot is.

Hirdetés

Szokás szerint a Premium Pass tulajdonosai kezdhetnek először játszani az új tartalmakkal, ők szeptember 5-én, azaz már jövő kedden ugorhatnak neki az orosz DLC-nek. A többiek pedig szokás szerint két héttel később, azaz 19-én kapják meg a Battlefield 1 újdonságait. Ezt követően három hónapot kell várnunk a Turning Tides DLC-re, ami decemberben esedékes, az utolsó, Apocalypse című csomag pedig 2018 elején várható, úgyhogy egy darabig még frissül az első világháborús shooter.

Ti mennyire játszotok még aktívan a Battlefield 1-gyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)