Hirdetés

Battlefield 1 - a hétvégén ingyenesen kipróbálható lesz

|

Az Electronic Arts lehetőséget biztosít azoknak, akik eddig kimaradtak a Battlefield 1 intenzív csatáiból, hogy a saját bőrükön tapasztalják meg a virtuális világháborút. Sajnos nem mindenki élhet a lehetőséggel.

Hirdetés

Nem kell sokat várni, hogy megérkezzenek a Battlefield 1 DLC-k. Tökéletes alkalom lesz most arra, hogy aki október óta még nem vette meg a játékot, az belekóstoljon egy kicsit.

A hétvége folyamán ingyenesen kipróbálható lesz a Battlefield 1 PC-n és Xbox One-on, de PlayStation 4-en valószínűleg az EA és a Microsoft együttműködése miatt nem. Ahhoz, hogy valaki a Microsoft konzolján vethesse bele magát a harcokba, szükséges Xbox Live Gold előfizetés is, cserébe az egyjátékos és a többjátékos módot is szabadon játszhatja. A PC esetében viszont már komoly megkötésekkel szembesülnek majd a játékosok, ugyanis kizárólag két multiplayer térképen lövöldözhetnek, és egy kampányfejezetbe kóstolhatnak bele maximum 10 órán át, viszont így is érdemes lehet futni vele egy-kört, ha valaki még nem próbálta. 

Az ingyenes Battlefield 1 hétvége március 3. és 5. között zajlik és természetesen az elért eredmények továbbvihetők, ha úgy döntünk, hogy beszerezzük a teljes játékot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)