Hirdetés

Battlefield 1 - a hétvégére ingyenes az xboxosoknak

|

Akit még nem szippantott be a DICE első világháborús lövöldéje, a Battlefield 1, az a hétvégén engedhet a csábításnak, de csakis akkor, ha van egy Xbox One-ja. Sőt, a DLC-k is kaptak egy ingyenes kipróbálási időszakot!

Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik az Activision második világháborús shootere, a Call of Duty: WWII, de az Electronic Arts nem szeretné, ha emiatt megfeledkeznénk a Battlefield 1-ről, így egy ingyenes hétvégével szeretné meghozni az új Xbox játékosok kedvét. 

Hirdetés

Az Xbox Free Plays Days keretében szeptember 22. és 24. között ingyenesen játszhat a Battlefield 1-gyel minden olyan Xbox One játékos, akinek van Xbox Live Gold előfizetése. Az említett időszak alatt várhatóan korlátozások nélkül lesz játszható az egyjátékos kampány, valamint az alapjáték multis térképei is. Mint ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a mentett állást és az elért eredményeket továbbvihetjük, ha az ingyenes próbalehetőség végeztével úgy döntünk, hogy megvásároljuk a teljes játékot. 

Ezen kívül a Battlefield franchise-t megünnepelendő, szeptember 19. és 30. között a Battlefest: Revolution részeként mindenki belekóstolhat az In the Name of the Tsar és They Shall Not Pass DLC-kbe is, persze csak akkor, ha rendelkezik a Battefield 1-gyel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)