Hirdetés

Már most rengetegen játszanak a Battlefield 1-gyel

|

A Battlefield 1 korai vásárlói három nappal hamarabb kezdhették a lövöldözést, az adatok alapján pedig úgy tűnik, sokan éltek a lehetőséggel.

Hirdetés

Bár az Electroinc Arts szokás szerint megtartotta az EA Access előfizetőknek a lehetőséget, hogy először próbálják ki közvetlenül a megjelenés előtt a Battlefield 1-et, tegnap óta azok is játszhatnak, akik előre megvásárolták a lövöldét. Mint kiderült, ők is elég sokan vannak.

A P-Stats csapata készített egy új aloldalt, ami beleássa magát a Battlefield 1 rendszerébe és kibányássza, mennyien játszanak épp a játékkal az egyes platformokon. Ez alapján egyelőre konzolokon egyenként is többen vonultak be, mint PC-n, összességében pedig az Xbox One a vezető platform. A cikk írásának pillanatában számítógépen nagyjából 56 ezren játszottak a rendszer szerint, ami elég közel van az elmúlt 24 órában elért 64 ezres csúcshoz. A Battlefield 1 PS4-es változatát már most is 83 ezren játsszák egyszerre, ami csúcsidőben 94 ezerre is  felkúszott, de Xbox One-on még ennél is nagyobb a közönség, az aktuális 79 ezres tábor van, hogy 126 ezer aktív játékosra bővül.

Mit gondoltok, a megjelenés után bezúduló tömeg meddig marad majd a Battlefield 1 harcmezőin?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)