Hirdetés

Battlefield 1 - a játékosok karácsonyi fegyverszünetet szerveztek, a háború győzött

|

A Battlefield 1 játékosai közül többen gondolták, hogy az 1914-es eseményekhez hasonlóan egy napra felfüggesztik a harcot, de nem minden játékos támogatta az ötletet.

Hirdetés

Miután egyre több játékban találkozhatunk valamilyen karácsonyi eseménnyel, az első világháború karácsonyi fegyverszünete pedig egy kifejezetten közismert történelmi esemény, sokan gondolták, hogy a Battlefield 1 készítői is készülnek majd valamivel az ünnepekre. De mivel ők csak egy dögcédulát tettek ennek kapcsán a játékba, a gamerek maguk kezdtek el szervezkedni.

Többen írták például a BF1 Reddit-oldalán, hogy szívesen látnának a Verdun évenkénti hógolyócsatáihoz hasonló ideiglenes játékmódot, esetleg az anekdotákban szereplő focimeccseket. Voltak bőven, akik ezek híján is szívesen megemlékeztek volna a világháború ezen emberi pillanatáról, de szinte mindig akadt, aki csak lövöldözni szeretett volna.

"Menj a francba a fegyverszüneteddel, én n00bokat akarok aratni!"
"Váó, micsoda ötlet, hagyjuk ott a családunkat, hogy a játékban ne játsszunk, csak nézzük a képernyőt!"
"Menj a francba. Azért vettem meg egy HÁBORÚS játékot, hogy embereket nyírjak ki. Menj játssz ilyen My Little Ponys baromságot valahol máshol!"

Főleg ezekhez hasonló kommenteket hagytak a kevésbé lelkes Battlefield 1-rajongók, akiknek abban igazuk volt, hogy a DICE közreműködése nélkül egy ilyen fegyverszünet elég unalmas lenne. Ennek ellenére, ahogy az alábbi videó is tanúsítja, voltak, akik megpróbálkoztak a karácsonyi fegyverszünettel, ami nem túl meglepő módon nem tartott sokáig. Persze amikor leálltak a szerverek, valóban elült egy darabig a fegyverropogás.

Ti találkoztatok hasonlóan békés játékosokkal karácsonykor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)