Hirdetés

Battlefield 1 - új mód jön júniusban, ingyenes lesz néhány pálya

|

Mától a Rupture ingyen elérhető mindenki számára, de a They Shall Not Pass DLC további színtereit is megnyitja majd a DICE. Új tartalmakra továbbra is számíthatunk.

Hirdetés

Mivel októberben megjelenik a következő Battlefield, júliustól nem jön több tartalom a Battlefield 1-hez, ami egyrészt azért nem baj, mert így is kielégítően sokat kínál, másrészt azért, mert a játékosok jó része úgyis továbblép.

Hirdetés

A DICE ma bejelentette, hogy a Rupture mától, a They Shall Not Pass további pályái pedig májusban válnak minden játékos számára ingyenessé, így nem kell a DLC-t megvenni ahhoz, hogy játszhassunk. Mindenki jól jár, mert a Premium tagok új játszópajtásokat kapnak, a nem premiumosok meg friss kontentet.

Júniusban jön a Shock Operations, egy 40-fős mód, amiben szektorokat kell elfoglalni a támadóknak, és megvédeni a védőknek. Az eddigi Operationstől annyiban tér el, hogy ez csak egy pályán játszódik. Kezdetben a Giant's Shadow, a Lupkow Pass, a Prise de Tahure, a River Somme és a Zeebrugge kerülnek be a maprotációba, és nem kell, hogy meglegyenek az ezeket tartalmazó DLC-k, viszont a pályák más módokban továbbra is az extrát fizetők számára lesznek nyitottak.

Javítások, balanszolás addig is várható. Remélhetőleg legkésőbb az E3-on megismerjük az elvileg Battlefield V névre hallgató, második világháborús folytatást is, amiben talán battle royale-ozhatunk is egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)