Hirdetés

Battlefield 1 - ezek változnak a májusi frissítésben

|

A játék fejlesztői egy livestreamben beszéltek arról, hogy milyen újdonságokkal készülnek a következő frissítésben.

Hirdetés

Továbbra is jól pörög a Battlefield 1 és a Dice csapata szerencsére aktívan foglalkoznak a játék közösségével és egy livestream során elárulták, hogy mivel készülnek jelenleg. A májusi frissítésben ugyan nem igazán lesz új tartalom, de fontos változtatások mindenképpen.

Az első és legfontosabb érdekesség az úgynevezett Operation playlist. Ez azt jeleti, hogy az Operationök után nem kell visszatérnünk a menübe és keresnünk egy másik meccset, hanem játszhatunk tovább ott, ahol éppen vagyunk. Először ugyanaz a map fog pörögni, de a fejlesztők később szeretnék ha valóban lehetne egy map rotation, amin végigmennek a játékosok.

Emellett a bajonetteken is történt néhány változtatás, ugye értelemszerűen a rajongók elégedetlenségének köszönhetően: egészen pontosan arról van szó, hogy korábban azok, akik éppen egy bayonet charge közepén voltak, azok 15%-kal kevesebbet sebződtek, viszont ez az előny megszűnik. Emellett mostantól lassabban is fordulunk charge közben, ami azt jelenti, hogy a sarkokon nem tudunk úgy rusholni, ahogy eddig. Van néhány apróság is, pl. az AA lövegek mostantól a levegőbe messzebre lőnek, a földön viszont rövidebb lett a hatótávolságuk, a tankok mostantól mind pontosan ugyanúgy javítódnak, Conquest módban pedig kevesebbet ér, ha elfoglaljuk a szászlót.

Jelenleg még nem tudni, hogy pontosan mikor jön ki ez a frissítés, ugyanis konzolkon még csak a minőségellenőrzési fázisban jár. Nektek hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)