Hirdetés

Battlefield V - a héten jön a görög térkép, itt a bemutató trailer

|

Az ingyenes DLC egy gyönyörű új csatateret fog hozzádobni a Battlefield V választékához.

Hirdetés

Az Operation Mercury első pályája olyan gyönyörű, hogy szinte sajnáljuk gránátokkal és tankokkal feldúlni azt. Márpedig kénytelenek leszünk ezt tenni, ha túl akarjuk élni a bevetést, aminek első helyszíne Kréta csodaszép szigete lesz.

Hirdetés

Az új pályát mindenki csütörtökön fogja megkapni egy ingyenes frissítés keretein belül. Kréta egy aszimmetrikus csatatér lesz, ahol a brit katonaság tankjaival uralja majd a földet, miközben a németek fogják gépeikkel dominálni a légteret. A nemrég érkezett kedvcsináló videó egyből a megfelelő hangulatba repít bennünket:

Aki rendelkezik a Battlefield V-tel, annak csak egy letöltésbe fog kerülni az izgalmasnak ígérkező görög kirándulás. Csak ne felejtsetek el lövöldözni sem nézelődés közben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)