Hirdetés

Battlefield 1 - holnap jön az új pálya

|

Délután már mindenki játszhat a júliusi frissítéssel, a Premium előfizetők vagy a They Shall not Pass DLC tulajai pedig az első éjszakai pályát is kipróbálhatják.

Hirdetés

Valószínűleg nem sokan kezdik a napot egy kis Battlefield 1-ezéssel, viszont őket komolyan érinti a patch holnapi megjelenése.

Hirdetés

A DICE itthoni idő szerint reggel 9-11 között a PC-s, 11-13 között a PS4-es, 13-15 között pedig az Xbox One-os szervereket kapcsolja le, és ha sikerült a rendszernek felállnia, elvileg már éles is a júniusi patch. Ezzel együtt bekerül a játékba a Nivelle Nights, avagy az első éjszakai pálya, melyet a Premium előfizetők mellett azok kapnak meg, akik beszerezték az első DLC-t.

Majd mondjátok el, hogy tetszik, és hogy milyen játékbeli változásokat tapasztaltatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)