Hirdetés

Battlefield 1 - jön egy ingyenes pálya, de nem mindenkinek

|

A DICE úgy döntött, júniusban egy olyan pályát ad ki, ami nem része egyik kiegészítő csomagnak sem. Az örömünk azért nem lehet teljes.

Hirdetés

Az ingyen dolgok mindig jók, de az a legjobb, ha ezeket mindenki megkapja. Most csak a Battlefield 1 Premium előfizetők érezhetik magukat még különlegesebbnek, a Nivelle Nights ugyanis kizárólag nekik jár.

Korábban nem volt szó arról, hogy a nagy, tematikus DLC-ken kívül önálló mapek is jöhetnek, így némileg meglepetésként ért mindenkit a bejelentés. Az éjszakai pályán a franciák és a németek csapnak össze, így valamelyest a They Shall Not Pass csomaghoz kapcsolódik, de aki csak azt vette meg, annak jelenlegi infók szerint nem jár. A fenti képen (amit egyébként alább is megtaláltok, hogy nagyban tudjátok megnézni) kívül csak annyi adalékot kaptunk, hogy lövészárkokban, hold- és reflektorfényben zajlik a harc. Jelenleg annyi biztos, hogy júniusban jelenik meg a premiumosoknak, azt nem tudni, később esetleg a csak az alapjátékkal rendelkező játékosok is rátehetik-e a lábukat. Reménykedünk, de nem tartjuk valószínűnek.

Szerintetek jó húzás ez a csapat részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)