Hirdetés

Battlefield 1 - tartalmas nyarat ígér az EA

|

Rengeteg extra érkezik hamarosan a Battlefield 1 szervereire, kezdve egy új térképpel, amit hamarosan elérhetővé válik a tesztkörnyezetben.

Hirdetés

Vérgőzös nyarat ígér nekünk az EA és a DICE, akik a Battlefield 1 tartalomfolyamot egy új térképpel, a Prise de Tahure-rel kezdik. A csatateret hamarosan tesztelhetik majd a játékosok a CTE (közösségi tesztkörnyezet) szervereken.

A fejlesztők azt is megerősítették, hogy a Battlefield Premium tulajdonosok még a Nivelle Nights térképet is megkapják majd júniusban. Végül a DICE bejelentette, hogy a Name of the Tsar DLC-t is ki lehet majd próbálni az EA Playen június 10-én még a nyári megjelenése előtt.

A nyári tartalmakról a lenti galériában több képet is láthattok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)