Hirdetés

Battlefield 1 - kiküldték a bétakulcsokat

|

A Battlefield Insidereknek érdemes megnéznijük e-mail fiókjukat, mert lehet, hogy egy bétakulcs várja őket.

Hirdetés

A Battlefield 1 nyílt béta hivatalosan holnap indul, holnaptól már bárki letöltheti az Originről, a PlayStation Store-ból vagy az Xbox Store-ból.

Ma viszont azok kaptak korai hozzáférést, akik feliratkoztak a Battlefield hírlevélre, és így Insider taggá váltak, valamint augusztus 21. előtt jelezték, hogy milyen platformon szeretnének játszani. Az első e-mailek pár órával ezelőtt érkeztek meg, és az EA valószínűleg folyamatosan küldi ki őket, úgyhogy ha úgy érzitek, kapnotok kell kulcsot, de még nem jött meg, ne aggódjatok, hamarosan meg fog. 

A béta egyébként 6 GB-ot foglal Xbox One-on, 6,5 GB-ot PS4-en és kb. 8 GB-ot PC-n. Minden, amit a nyílt bétáról tudnotok kell, megtalálható itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)