Hirdetés

Battlefield 1 - ingyenes lett az eddigi két Operation kampány

|

Az eddig csak a DLC-k vásárlóinak elérhető Operation kampányokat mostantól bárki szabadon játszhatja, akinek megvan az alapjáték.

Hirdetés

A következő Battlefieldhez már valószínűleg nem lesz Premium Pass, a hagyományos DLC-k nem működnek annyira a multiplayer játékoknál, mint régen. A Battlefront 2 botránya után nem tudjuk, végül átveszik-e azt a rendszert, amiben minden ingyen jár, és játékkal szerezhető fizetőeszközökkel vagy miktrotranzakcióval lehet feloldani a tartalmakat, de ha jól, észszerűen implementálják, működhet.

Hirdetés

A DICE úgy döntött, a They Shall Not Pass-szel bekerült Devil's Anvilt, valamint az In the Name of the Tsarral érkezett Brusilov Offensive-et ingyenessé teszi. A csapat azt reméli, így majd megtelnek a szerverek, hiszen azok a játékosok is játszhatnak az Operationökkel, akiknek csak az alapjáték van meg. A DLC-s pályák, fegyverek, járművek külön továbbra is csak azok számára elérhetők, akik fizetnek. Még egy bonyolítás van a dologban: kéthetente változik, melyik Operation játszható.

Emellett 30000-ről 25000-re csökkentették az egyes bevetésenként szükséges pontok számát, hogy többen juthassanak a végére egy nekifutásra.

Szerintetek jó húzás ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)