Hirdetés

Battlefield 1 - a javítás rontott a PS4 Pro teljesítményén?

|

A játékosok beszámolói alapján a legújabb frissítés óta a PlayStation 4 Pro konzolokon gyengébb grafikával és alacsonyabb képkockaszámmal fut a Battlefield 1.

Hirdetés

A Battlefield 1 a napokban kapta meg az 1.04-es javítócsomagot, ezt követően pedig nemcsak a játék fórumát, hanem a Redditet és a NeoGAF oldalát is ellepték az elégedetlenkedő játékosok, akik szerint PlayStation 4 Prón gyengébben fut a játék.

A beszámolók alapján úgy tűnik, hogy az élsimítás átdolgozását követően a játék grafikája jóval tompább, érezhetően nem olyan éles a kép, mint eddig volt, kivéve persze a tárgyak szélét, amelyek jóval fűrészesebbnek tűnnek. Emellett többen arra is panaszkodtak, hogy visszaesett a képkockaszám, márpedig ők azért vettek PS4 Prót, hogy szebb grafikával és jobb frame rate mellett háborúzhassanak.

A DICE egyelőre nem kommentálta az esetet, sőt, még arról sem nagyon nyilatkoztak, hogy pontosan milyen téren kéne többet nyújtania az új konzolnak. Mint kiderült, ennek hátterében egy titoktartási szerződés áll.

Remélhetőleg a DICE mihamarabb megtalálja a probléma forrását és a játékosok élvezhetik az új konzol előnyeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)