Hirdetés

Battlefield 1 - ez lesz a Premium Pass tartalma

|

Természetesen ahogy a korábbi Battlefield játékok esetében, úgy most is Premium taggá válhatunk, hogy exkluzív tartalmakat és új pályákat szerezhessünk meg.

Hirdetés

Nem véletlenül nem hívja az Electronic Arts Season Passnak a Battlefield játékok hasonló funkciót szolgáló bérletét: a Premium Pass nem csak letölthető csomagokat ad, hanem azoknál valamivel többet.

A hivatalos bejelentés előtt megjelent az Originen a Battlefield 1 Premium Pass ára és tartalma. Az 50 euróba kerülő opció két hét korai hozzáférést ad a négy megjelenő DLC-csomaghoz, melyek közül az első, a They Shall Not Pass márciusban érkezik, és magával hozza a francia sereget. Egy későbbi csomag az oroszokat tartalmazza, és lehet, hogy a másik kettő is új résztvevőket ad a harchoz. Ezeken túl új pályák (összesen 16, várhatóan csomagonként 4) Operationök, játékmódok és Elite kasztok, fegyverek (20 darab), egyedi dögcéldulák (14) és jármüvek járnak. A Premium tagok időszakosan fegyverfestéseket és egyéb, egyelőre meg nem nevezett dolgokat tartalmazó Battlepackeket kapnak, szám szerint 14-et, közülük az elsőt novemberben. 

Szóval körülbelül az, amit vártunk. Részletekkel a bejelentés után jövünk (egy trailert már csak kiadnak, ha mást nem).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)