Hirdetés

Battlefield 1 - bemutatták a hátralévő DLC-ket

|

Kiderült, milyen kiegészítések érkeznek még a Battlefield 1-hez a közelgő francia és az ezt követő orosz témájú DLC-k után.

Hirdetés

Beszédes tény, hogy az első világháború egyik legfontosabb résztvevőjének számító francia hadsereg csak DLC-ként kerül be a Battlefield 1-be, így bőven akadnak még témák, amiket feldolgozhat a DICE. Ma leleplezték, milyen kiegészítéseket adnak még ki a rendkívül sikeres lövöldéhez.

A hátralévő három csomagról egyelőre nem kaptunk részletes bemutatót, csupán a Premium Pass tartalmaként egy rövid tematikus leírást kaptunk róluk. Az első DLC címe In the Name of the Tsar lesz, ami a korábban leleplezett orosz tematikájú kiegészítés. A harmadik csomag a Turning Tides, amiben az első világháború vízi vonatkozású csatáiba kaphatunk betekintést. Konkrétan két csatát említettek meg, a Zeebruggei rajtaütés mellett a tragikus gallipoli partraszállás biztosan szerepet kap majd.

Az utolsó, Apocalypse című DLC-ben a Battlefield 1-ben még néhányat bemutatnak az első világháború legbrutálisabb csatáiból, ahogy valószínűleg a lövészárkoknak is komoly szerep jut ezeken a pályákon. A leírás szerint brutális eszközökre és egyedi fegyverekre számíthatunk. A megjelenés ütemezéséről, vagy a konkrét tartalmakról egyelőre nem kaptunk infókat, de biztosan alaposan felvezeti majd a DLC-ket az EA marketinges csapata.

Nektek melyik DLC ötlete tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)