Hirdetés

Battlefield 1 - ingyen kipróbálhatók lesznek a premium pályák

|

Megadott időszakokban bárki játszhat majd azokon a pályákon, amiken egyébként csak a Premium előfizetőknek szabad - és még Premiummal rendelkező barát sem kell ehhez.

Hirdetés

Gyanús, hogy nem olyan népszerűek a Battlefield 1 DLC-i, mint amennyire a DICE szeretné. Először jött a Premium Friends, minek köszönhetően ha egy társaság egy tagja megvesz egy DLC-t, a többiek is játszhatnak vele az extra pályákon, most pedig a Premium Trials.

Hirdetés

Az első Premium Trials napok a Prise de Tahure pálya megjelenése környékére várhatók, valamikor e hónap folyamán. Pontosan nem tudni, a lehetőség meddig él majd, de valószínűleg a pálya megjelenésének napjától az adott hét végéig. Nem csak a Tahure, de a They Shall Not Pass minden mapje, valamint a Nivelle Nights is nyitott lesz. Ha ennek vége, nem kell sokat várni: az augusztus 22-én kezdődő gamescom előtt megint beengedik a játékosokat a zárt terepekre, akkor valószínűleg az In the Name of the Tsar egyik pályáját, a Lupkow Passt is ki lehet próbálni. 

A Battlefield 1-et egyébként hamarosan nagyon olcsón játszhatják majd a PC-s és Xbox One-os játékosok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)