Hirdetés

Battlefield 1 - új térképen lövöldözhetünk, egy hétig minden pálya kipróbálható

|

Nagy nap a mai a Battlefield 1 játékosok számára, ugyanis kaptak egy hatalmas, és teljesen új csatateret, a Prise de Tahure minden pontját élmény lesz felfedezni. És ez még nem minden.

Hirdetés

Azok, akiknek van Premium bérlete vagy megvették külön a They Shall Not Pass DLC-t már fel is fedezhetik a Prise de Tahure térképet, a Battlefield 1 legújabb csataterét. Ha se bérletetek, se a DLC nincs meg, akkor csak kerítenetek kell valakit, aki rendelkezik ezekkel és beálltok vele egy squadba.

Egyébként július 20-án ingyenes Premium Pass hét indult, azaz 27-ig minden Battlefield 1 játékos kipróbálhatja milyen érzés a bérlettel játszani. Az összes DLC, azok minden pályájával és extrájával kipróbálható, és amíg az esemény tart, addig a Prise de Tahure is mindenkinek elérhető. Az egyetlen megkötés, hogy a DLC tartalmakból nem kaphatsz XP-t, amíg nincs meg a bérlet, de ezzel azért együtt lehet élni.

Ti kipróbáljátok majd az új tartalmat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)