Hirdetés

Battlefield 1 - nyugi, nem csak nálad álltak le a szerverek

|

A DICE elérkezettnek látta az időt, hogy egy kis rendet tegyen a szervereken, így a következő néhány órában a többjátékos mód csak korlátozottan lesz elérhető.

Hirdetés

A DICE ezekben a percekben is épp a szervereken söprögeti a virtuális port, ami a játékosok bakancsáról lehullot az elmúlt napokban. Reméljük, ha már ott vannak, csinálnak valamit a zeppelin glitch-csel is.

A leállás mindhárom platformon érinti, azonban nem egyszerre, hanem egymás után állnak majd le a szerverek. Az elvileg egy órásra tervezett karbantartás 9-kor kezdődött PC-n, így a cikk írásának pillanatában már csak pár perc van belőle hátra. Ezt követi majd 10-től az Xbox One-os, 11-től pedig a PS4-es leállás.

Természetesen amint nyilvánosságra hozzák a javítások és változtatások teljes listáját, azonnal beszámolunk majd róluk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)