Hirdetés

Battlefield 1 - drágább lesz a PC-s szerverek bérlése

|

Az EA korábban elárulta, hogy tőlük lehet majd saját Battlefield 1 szervereket bérelni, nemrég pedig leleplezték azt is, mennyiért nyújtják majd ezt a szolgáltatást.

Hirdetés

Ma már a legtöbb multis FPS esetében meccskereső szolgáltatás hozza össze a küzdő feleket, ez viszont elég sok beállítási lehetőséget elvett a játékosoktól. A Battlefield 1 a sorozat korábbi részeihez hasonlóan viszont megtartja az állandó szerverek rendszerét, sőt, saját kiszolgálót is bérelhetünk majd a kiadótól. Az egyik nagy kérdés az volt, mennyibe is kerül mindez, amire most hozzávetőleges választ adott az EA.

Egyelőre ugyanis csak amerikai dollárban adták meg az árakat, amik más régiókban valószínűleg kicsit máshogy fognak alakulni. Ettől függetlenül jó viszonyítási alapot jelenthetnek az amerikai tarifák, amik így alakultak a Battlefield 1 PC-s és konzolos változatai esetében:

PC-s szerverbérlés

1 nap: $2.99
7 nap: $11.99
30 nap: $42.99
90 nap: $99.99
180 nap: $149.99

PS4-es/Xbox One-os szerverbérlés

1 day: $1.99
7 nap: $7.99
30 nap: $26.99
90 nap: $64.99
180 nap: $99.99

Mit gondoltok, ennyiért megéri saját kiszolgálót bérelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)