Hirdetés

Battlefield 1 - klánrendszer és privát szerverek is jönnek a tavaszi frissítésben

|

A DICE már egy ideje teszteli a Battlefield 1 tavaszi frissítését, valószínűleg a megjelenés is elég közel van, hiszen egyre több részletet osztanak meg a tartalmáról.

Hirdetés

Májustól kezdve havonta jelennek majd meg a Battlefield 1 nagyobb frissítései, de ezt megelőzően még egy utolsó patch kijön az évszakos rendszerben, mely néhány érdekes változtatást és újdonságot hoz.

Megérkezik például a szakaszok (Platoon) rendszere, ami gyakorlatilag játékbeli klánok szervezésére ad lehetőséget. Itt különböző rangokat is kioszthatnak majd a játékosok, ha pedig szakaszuk tagjaihoz csatlakoznak egy játékban, akár át is nevezhetik saját egységüket a szakasz nevére, sőt emblémájuk is odakerülhet az általuk elfoglalt pontok fölé. A szakaszok egyébként a korábbi BF játékok hasonló rendszereinek helyét is átveszik, így az egyik játékban létrehozott közösségünk a többi részben is megmarad.

Szintén  a Battlefield 1 közösségeit segíti a jelszóval védett privát szerverek használatának lehetősége. Emellett javulnak a játékbeli menük, a Frontlines meccsek hosszát maximalizálja a DICE 40 percben, a medic karakterosztály tagjai pedig jelezhetik egy sérült bajtársának, hogy úton van a segítség. Érkeznek új tartalmak is, például 19 új szalag (amik mind a csapatmunkát jutalmazzák), néhány új dögcédula és négy új fegyvervariáns is.

Nektek hogy tetszik a következő nagy patch?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)