Hirdetés

Battlefield 1 - a konzolosok sem maradnak ki a tesztszerverekből

|

A fejlesztők bejelentették, hogy PS4-en és Xbox One-on is elindultak a tesztszerverek, ezekre azonban nem nyer mindenki automatikus bebocsájtást.

Hirdetés

Immár nem csak a PC-s Battlefield 1 játékosok kiváltsága a tesztszervereken való harc, a konzolosok is kipróbálhatják itt az élesítésre váró újdonságokat, persze csak akkor, ha minden kritériumnak megfelelnek.

Hirdetés

Boldog-boldogtalan ugyanis nem masírozhat be egyből a tesztkörnyezet, vagyis a CTE lövészárkaiba. A konzolos multihoz elengedhetetlen előfizetésekkel (PlayStation Plus és Xbox Live Gold) is rendelkeznünk kell, valamint meg kell vásárolunk a játék szezonbérletét (Premium Pass) és még külön regisztrálnunk is kötelező. A regisztráció nem jelent azonnal bebocsájtást, a fejlesztők válogatni fognak a jelentkezők közül. Mindezek felett nem árt felszabadítani egy "kevéske" szabad helyet is a konzolunkon, a CTE-nek elvileg nagyjából 40GB-ra van szüksége.

Ti tesztek majd egy próbát a Battlefield 1 konzolos tesztkörnyezetével? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)