Hirdetés

Battlefield 1 - teaser videón a francia DLC

|

Jövő héten leplezi le a DICE és az EA a Battlefield 1 They Shall Not Pass című DLC-jét, addig pedig egy rövid teaserrel csigázzák a világháborús lövölde rajongóit.

Hirdetés

Miután a Battlefield 1 készítői igyekeztek az alapjátékban kiemelni, hogy az első világháborő küzdelmei nem csak a nyugati fronton zajlottak, a közelgő They Shall Not Pass című DLC-ben ismét a francia-német határ környékén csatázunk majd.

A korábban leleplezett koncepciós rajzok után pedig egy rövid teaser videót is kiadtak a készítők a francia sereget behozó kiegészítésről, amin egy tankot és egy buzogányos gyalogost láthatunk.

Pletykák szerint ez a jármű lehet a következő Behemoth, amit a Battlefield 1 új pályáin megkap a hátrányban lévő fél, illetve a most látott katona lehet az új Elite Class. Ezzel kapcsolatban a jövő héten tisztábban látunk majd, ekkor leplezi le ugyanis a DLC részleteit a DICE, akik korábban elárulták, hogy egy későbbi DLC-ben érkeznek majd az orosz csapatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)