Hirdetés

Battlefield 1 - hangulatos az új DLC előzetese

|

Egy izgalmas traileren nézhetjük meg, hogy mit tartogat számunkra a játék következő DLC-je, a They Shall Not Pass.

Hirdetés

Elég nagy rizikót vállalt tavaly a DICE azzal, hogy az első világháborút választotta a következő Battlefield játékhoz, de végül kifizetődött a döntés, hiszen a játék még most is elképesztően népszerű. Ez azért is volt szerencsés választás, mert ezt a korszakot még nem igazán aknázta ki a játékipar, így rengeteg potenciál van az elkövetkező DLC-kben, amiket a csapat igyekszik kihasználni.

A DLC-k közül az első nem más lesz, mint a They Shall Not Pass, ami a francia hadsereg híres csatakiáltásáról kapta a nevét. Ugye ebből egyértelműen következik, hogy a DLC középpontjában a franciák állnak, így a hozzájuk köthető híres ütközötekkel fog bővülni a játék, mint pl. a verduni csata.

Emellett érkezik még a Frontlines játékmód, melynek lényege, hogy az egyik csapat folyamatosan feladatokat teljesít, miközben az ellenfél bázisa felé tart, mely ezt természetesen próbálják majd minden eszközzel megállítani. A They Shall Not Pass megjelenés március 28-án várható (prémium tagoknak már 14-én) minden platformon, ha pedig szeretnétek kipróbálni a játékot, akkor most hétvégén ingyen megtehetitek.

Nektek hogy tetszik? Melyik csatát látnátok legszívesebben a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)