Hirdetés

Battlefield 1 - két óra játékmenet a ma érkező DLC-ből

|

Hamarosan megérkezik a játékba a sokak által hiányolt francia hadsereg, az EA pedig egy livestream során mutatta be a They Shall Not Pass névre hallgató kiegészítőt.

Hirdetés

Sokan nem örültek neki, hogy megjelenéskor Franciaország nem kapott helyet a Battlefield 1-ben, pedig nagy szerepe volt az első világháborúban és számos ütközet is zajlott a területén. A fejlesztők igyekeznek bepótolni lemaradásukat és még ebben a hónapban elérhetővé teszik a francia kampányt.

Tegnap egy nagyjából két órás élő közvetítés során nézhettük meg jobban a négy új pályával, egy vadonatúj játékmóddal és eddig még nem látott járművekkel és fegyverekkel érkező They Shall Not Pass DLC-t. Illetve ráadásként a DICE egyik munkatársa, Enzo Sprigg részletesebben is mesélt a fejlesztésről.

A Season Pass birtokosoknak már ma elérhetővé válik az új tartalom, a többiek pedig két hét múlva, március 28-án vethetik bele magukat az új missziókba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)