Hirdetés

Battlefield 1 - méretes patch is jött a DLC-vel

|

A Battlfield 1 DLC-jével együtt kiadott frissítésben a készítők nerfelték a gránátokat és a légvédelmi ágyúkat, de a balansz finomítása mellett pár kényelmi feature és hibajavítás is érkezett.

Hirdetés

A Battlefield 1 készítői minden bizonnyal rengeteg munkával készítették elő a They Shall Not Pass DLC megjelenését, amit ma már nyüstölhetnek is a Premium tagok. Ezen kívül viszont az alapjátékkal is elég sokat foglalkoztak, ugyanis a DLC-vel együtt élesítettek egy méretes frissítést is.

Ez egy izgalmas újítást is hoz, amelynek köszönhetően már minden csapatnak lesz egy kijelölt vezetője, aki az egész társaságnak kereshet alkalmas meccseket. Emellett rengeteg egyensúlyi változtatást eszközölt a DICE a különböző fegyverek, járművek és kütyük esetében. Így például több gránáttípusból kevesebbet kapunk, viszont gyorsabban töltenek vissza, miután elhasználtuk őket. Emellett a Battlefield 1 légvédelmi ütegei sem dobálják annyira  játék repülőit, így egy fokkal könnyebb lesz a légi fölény kihasználása. De a lövölde kezelőfelülete és általános funkciói is sokat fejlődtek, amikről bővebben a patch teljes leírásában olvashattok, ami ennek az oldalnak az alsóbb szekciójába került.

Szerintetek van még olyan változtatás, amire sürgősen szüksége lenne a Battlefield 1-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)