Hirdetés

Szinte ingyenes lesz a Battlefield 1 és a Titanfall 2

|

Hamarosan bekerül az Origin Access és az EA Access kínálatába az Electronic Arts két tavalyi shootere, így nagyon olcsón juthatunk hozzá mindkettőhöz.

Hirdetés

Már most is nagyon megéri előfizetni az EA szolgáltatásaira, potom pénzért lehet letölteni rengeteg izgalmas játékot. A kiadó úgy gondolja, hogy aki eddig nem vette meg a BF1-et vagy a TF2-t, az most már nem is fogja, ezért nemsokára majdhogynem ingyenessé teszi őket.

Hirdetés

Az EA Access és az Origin Access havi előfizetés esetén havonta 990 forintba (PC-n 3,99 euróba), éves előfizetésnél 5500 forintba (PC-n 24,99 euróba) kerül, és cserébe már most is nagyon sok játékból válogathatunk. A mai naptól az előfizetők a Star Wars Battlefront négy DLC-jét (Outer Rim, Bespin, Death Star, Rogue One: Scarif) is letölthetik, de az említett játékok csak később, most még nem ismert időpontban kerülnek be a kínálatba. Nem csak próbaverziókról van szó, hanem teljes változatokról, melyekben az egyjátékos kampányok és a többjátékos módok egyaránt játszhatók.

Ezek mellett a The Sims 4 Digital Deluxe Edition, az Oxenfree és a Rebel Galaxy a PC-s, míg a Madden NFL 18, az NHL 18, az NBA Live 18 és a FIFA 18 kipróbálható verziója a konzolos kínálatot gazdagítja majd.

Most már tényleg nem lesz kifogás, muszáj végigjátszanotok a Titanfall 2 kampányát. Megkönnyezitek, annyira jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)