Hirdetés

Battlefield 1 - a legnagyobb Battlefield lesz, mély sztorival

|

Már a Battlefield 4 méretével is elégedettek voltunk, de a Battlefield 1 annál még többet kínál mind a többjátékos módok, mind a történet tekintetében.

Hirdetés

Hirtelen lett az év egyik legjobban várt játéka a Battlefield 1, ami egy csomó rendhagyó ötlettel érkezik. Lesznek például hajtható lovak, kulcsszerepet kap a közelharc, és alapvetően az, hogy az első világháborúba megyünk, különlegessé teszi.

Lehet, hogy a kampányban csak hat epizód lesz, viszont nem követik el azt a hibát, amit a Battlefield 4 esetében, és nem csak összecsapják, komolyan foglalkoznak vele. Nagyon jó lenne, ha ez tényleg igaz volna, és mielőtt lóra szállva (olyan jó ezt leírni) megrohamoznánk az online csatatereket, egy jó sztorival hangolódhatnánk rá.

A DICE egyébként elmondta, hogy fontosak lesznek a közelharci fegyverek, melyek közül néhányat lassan használhatunk, viszont erősek lesznek, míg másokkal gyorsan csaphatunk le, de kisebb hatékonysággal. A fegyverre szerelt szuronnyal felnyársalhatunk mindenkit, aki az utunkba áll, egy bunkóval pedig ledönthetünk ajtókat, ami egy kevésbé erős közelharci fegyverrel nem fog sikerülni. 

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)