Hirdetés

Battlefield 1 - új, még be nem jelentett tartalmak érkezhetnek

|

Nagyon úgy tűnik, hogy az EA hosszútávra tervez az első világháborús lövöldével.

Hirdetés

A tavaly megjelent Battlefield 1 iránt még mindig nagy az érdeklődés, és látják ezt a kiadónál is, ezért számos extra tartalmat ígérnek a lövészárokban bóklászó játékosoknak, ráadásul az érkező újdonságok egy részéről még nem is tudunk.

Hirdetés

Nemrég megjelent az Electronic Arts negyedéves beszámolója, amiből kiderült, hogy igencsak népszerű a Battlefield 1, a kiadó vezérigazgatója, Andrew Wilson pedig jó hírekkel szolgált a játékosoknak.

"Minden Battlefield 1 játékos többet játszhat majd idén, ugyanis folyamatosan frissítjük a játékot, új pályák érkeznek, és jön három kiegészítő is, amelyek új sereget, régiókat és csatatereket hoznak az egész közösségnek."

Blake Jorgensen, a vállalat pénzügyi igazgatója egy kicsit kiegészítette Wilson nyilatkozatát.

"A későbbiekben nem csak a DLC-vel rendelkezők fognak új tartalmat kapni, hanem az egész közösség."

Tehát még nem érdemes szögre akasztani a puskát és a harci lapátot, hisz sok új tartalom várja a Battlefield 1 katonáit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)