Hirdetés

Battlefield 1 - a jövőben még több újdonság és e-sport mód is jön

|

Részleteket még nem igazán kaptunk, az EA valószínűleg a Gamescomra tartogatja a nagy leleplezést.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy nemrég lezárult az EA első 2018-as üzleti negyedéve, és a jelentés alapján még mindig népszerű a Battlefield 1, a stúdió pedig beszélt egy kicsit a játékkal kapcsolatos tervekről is.

Hirdetés

Már eddig is számos extra tartalommal bővült az első világháborús lövölde, de nincs megállás, az EA az eddigi "leggazdagabb Battlefield 1 élményt" szeretné elhozni a játékosoknak. Elmondásuk szerint számíthatunk óriási multiplayer ütközetekre, még több egyjátékos kampányra, új pályákra, közkedvelt játékmódokra és részletesebb fejlődési rendszerre is.

Az is kiderült, hogy a fejlesztők már dolgoznak egy új, e-sportra kihegyezett játékmódon, mert a 64 fős ütközetek nem igazán alkalmasak erre a célra, és az augusztusi Gamescomon talán már láthatjuk is a végeredményt.

Szerintetek hogyan lehetne e-sport játékot csinálni a Battlefield 1-ből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)