Hirdetés

Battlefield 1 - ütős háttérképek és screenshotok a lövészárokból

|

A bejelentést követő pillanatokban megindult a médiaanyagok áradata. Mutatjuk az első képeket, lehet háttérképnek is válogatni, mert gyönyörűek!

Hirdetés

Percekkel ezelőtt a DICE munkatársai bejelentették, hogy a Battlefield 1 lesz a következő epizód a szériában. Az első trailer iszonyat látványos volt, de néhány képkockáját nagy felbontásban, videón kívül is elnézegetnénk.

A DICE a bejelentést követően Twitteren keresztül kiadott pár 1920x1080-as képet, melyek mindegyike tökéletes háttérkép is lehetne. A keyarton kívül minden kép, amit itt láttok a játékból származik, ami két dolgot jelent: gyönyörű lesz az első világháború, és nagyon le fognak izzadni a gépeink.

A képekre kattintva láthatjátok azokat teljes felbontásban, onnan meg már csak egy kattintás a letöltés, ha valami megtetszik.

Ha befutnak még anyagok a játékkal kapcsolatban, azonnal szállítjuk majd nektek.

Elégedettek vagytok a látottakkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)