Hirdetés

Battlefield 1 - ezekre a változásokra számíthatunk

|

A DICE tegnap részletezte, mit hoz a ma megjelenő Battlefield 1 Winter Update. Lesz pár érdekes módosítás és újdonság.

Hirdetés

Bár az első, a francia sereget magával hozó DLC-re várni kell még egy kicsit, ingyenes frissítések addig is jönnek a Battlefield 1-hez. A következő a mai nap folyamán érkezik, és olyan sok változást hoz, hogy külön nevet is kapott. 

A rendkívüli furfanggal Winter Update-nek nevezett nagy patch elhozza a korábbi játékokban már látott szalagokat a BF1-be. Ezek bizonyos kritériumok teljesítésével szerezhetők meg, és darabjáért 300 XP jár. Bekerül nyolc elit kódex is, melyek mindegyike 25000 XP-t ér, megszerzésükhöz pedig csak annyit kell tenni, hogy adott fegyverrel 500 katonát mészárolunk le. Később továbbiak jönnek. Játékra ösztönöz továbbá az is, hogy az osztályrangok határa 50-re nő, és 10 szintenként kapunk egy dögcédulát és egy ikont, hogy megmutathassuk, milyen tapasztaltak vagyunk az adott osztállyal.

Emellett a patchcsel nerfelik a gázgránátokat, melyek 22 helyett 15 másodpercig hatnak ezentúl, illetve a kardos támadásokat is, hogy ne lehessen bárkit lehetetlen távolságból levágni. Az elit katonákat helyrehozzák, nem lehet extra gránátokkal születni és az életerő is rendes tempóban regenerálódik. 

Javul még a netkód, lehet szavazni a pályákra, és a bérelt szerverek üzemeltetői is több opciót kapnak. 

Számítsatok rá tehát, hogy a játék ma frissülni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)