Hirdetés

Battlefield 1 - este kiderül, mit hoz a nagy téli frissítés

|

Eddig nem sok részletet tudtunk meg arról, mi mindent hoz a Batllefield 1 Winter Update néven emlegetett méretes frissítése, de ma a fejlesztők egy livestreamben bemutatják az újdonságokat.

Hirdetés

Ugyan a Battlefield 1 egyjátékos módját már feltörték a crackerek, a játék sava-borsa a multiban leledzik, amit továbbra is folyamatosan bővítenek a fejlesztők, ahogy azt a legtöbb modern multis játéktól megszoktuk. A DICE menetrendjében a héten élesedő, Winter Update nevű patch lesz a következő fontos megálló, aminek tartalmát néhány óra múlva megismerhetjük.

Ugyan a nemrég elindult tesztszerverre felnéző játékosok már elég sok mindent láthattak a patch eddig elkészült tartalmaiból, de a fejlesztők részéről nem érkezett még részletes tájékoztatás a Winter Update újdonságairól, vagy arról, mi minden kerül át a tesztkörnyezetből az éles változatba. Ma este, magyar idő szerint tíz órakor viszont minden Battlefield rajongó közvetlenül a fejlesztőktől ismerheti meg ezeket az infókat, ugyanis a BF-széria hivatalos Twitch-csatornáján a csapat mutatja majd be a Battlefield 1 téli frissítésével érkező változásokat és újdonságokat.

Ti milyen új rendszernek vagy változtatásnak örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)