Hirdetés

Battlefield 1943 - Beárazva!

|

Árcédulát és havi pontossággal belőtt megjelenési időpontot kapott a Battlefield 1943.

Hirdetés

A mai napig a hideg futkos a hátamon, mikor meghallom a Battlefield játékok zenéinek vérpezsdítő dallamait, kiváltképp a Battlefield 1942-ét. Sok-sok harctéren töltött óra kellően megalapozta a sorozat iránt érzett rajongásomat, s hogy hamarosan folytatást kap a legendás első rész, az öröm még nagyobb.

Az EA és a DICE most közölte a nagyérdeművel, hogy mennyiért is szándékozik áruba bocsátani a Battlefield 1943 -mat. A közlemény értelmében a három csendes-óceáni pályát, három választható kasztot és 24 főt támogató online játékot tartalmazó Battlefield 1943 júniusban, 15 dollárért válik majd elérhetővé Xbox Live-on (1200 MS pont) és Playstation Networkön, míg a PC-s megjelenésig sajnos szeptemberig várni kell. Mint az köztudott, a Battlefield 1943 csak digitális disztribúció útján fog terjedni, így a személyi számítógép tulajdonosoknak valószínűleg az EA Store kínálatában kell majd keresni a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)