Hirdetés

Battlefield 1943 - Coral Sea: a kihívás megkezdődött

|

Érdekes kezdeményezést indított a Battlefield 1943 csapata - a Coral Sea térkép csak akkor lesz elérhető, ha az adott formátum közössége eléri a 43 millió killt.

Hirdetés

Mindez PSN és Xbox Live rendszereken zajlik, a dolgok jelenlegi állása szerint  messze még a 43 millió.

A DICE emberei jól kifundálták ezt a trükköt: a számláló Xbox Liveon jelenleg 6,2 millió, Playstation Network-ön 3,4 millió körül áll. Amikor ez a hír Amerikában megjelent, még ennek töredéke sem volt, szóval mindkét közösség termel szépen. Szemmel láthatóan Xboxosok előbb vehetik majd igénybe az új, bónusz pályát, amelynek legfőbb jellemzője az Air Superiority játékmód. Aki nem bír magával, az rohanjon Battlefield 1943-azni - segítsen a közösségnek, minél hamarabb be lehessen lépni a bónusz pályára.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)