Hirdetés

Battlefield 1943 - Gyorsabbak voltak az Xboxos játékosok

|

A Battlefield 1943 negyedik térképe most már mindkét platformon (PlayStation 3, Xbox 360) játszható.

Hirdetés

Az eredetileg három térképet kínáló Battlefield 1943 tartogatott egy negyediket is (Coral Sea) a játékosoknak, amelyik attól a pillanattól vált elérhetővé, hogy a közösség megszerzi a 43 milliomodik skalpot.



Ezt a feltételt Xbox 360 platformon sikerült előbb teljesíteni, a hivatalos oldalon június 14-én hozták nyilvánosságra a fejlesztők az ilyenkor elmaradhatatlan gratuláció kíséretében. A PlayStation 3 konzolon háborúzó játékosok hasonló eredményét még nem közölték hivatalosan, de a Worthplaying értesülései szerint ők is átlépték már ezt a határt, így vélhetően még ma kihírdetik.



Mielőtt még bárki a játékosok képességeiben keresné az egyhetes csúszás okát, nem árt tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a Battlefield 1943 Xbox 360-on vett rajtot először, a PS3-as verzió pedig legalább 24 órás lemaradással követte. Értelemszerűen a játékosok száma is döntő tényező, s bár egyelőre még nem állnak rendelkezésünkre számadatok, valószínűsíthető, hogy több rajongó indult boxos színekben. Mindent egybevetve gratulálunk mindkét közösségnek, s az ő érdekükben kívánjuk, hogy az EA és a Dice kettőse a Battlefield 1943 sikerén felbuzdulva újabb és újabb térképekkel bővítse a meglévő kínálatot. Szeptembertől viszont a PC hívei is becsatlakozhatnak a háborúba, így kíváncsian várjuk, nekik mennyi időt vesz igénybe a Coral Sea térkép megnyitása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)