Hirdetés

Battlefield 1943 - Jövő héten érkezik konzolos verziója

|

Egy német magazin állítólagos bakizása után most már hivatalos megjelenési dátummal szolgálhatunk.

Hirdetés

Lassan beindul a Battlefield néven elhíresült úthenger, hogy maga alá gyűrjön boldog-boldogtalant.



Egyrészt néhány nappal ezelőtt, alig tíz-tizenkét hónapos csúszás után megjelent a Battlefield Heroes, másrészt most már valóban csak napok választanak el bennünket a buget áron kínált Battlefield 1943 bemutatkozásától.



A három plusz egy térképet tartalmazó, kb. 15 dolláros csomagocska inkább tűnik DLC-nek, mint teljes játéknak, de a rajongókat egy ilyen apróság biztosan nem távolítja el kipróbálásától. Ha más nem, megvárják a Battlefield 1943 demó felbukkanását.
A most már kőbe vésettnek tekintendő megjelenés július hónap 9. napjára esik PSN és XBL hálózatokon. A PC-s változat az előzetes terveknek megfelelően majd csak szeptemberben dugja elő fejét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)