Hirdetés

Battlefield 1943 - Meg nem jelenési dátum

|

A tegnapi Battlefield 1943 megjelenési dátum sajnos nem valós, az EA szerint elgépelés történt.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy az EA rájött, hogy kevés az a három pálya, amit a Battlefield 1943 alapból kínál? Vagy csak simán ködösítenek? Ki tudhatja ezt. A lényeg, hogy a tegnapi hír, miszerint a Battlefield 1943 június 25-én a boltokba érkezik, sajnos hamisnak bizonyult.

Az Elelctronic Arts bejelentése szerint, elgépelés történt, a június 25 nem valós dátum. Azt viszont elfeledték közölni, hogy akkor pontosan mikorra is várható a Battlefield 1943. A 24 személyes multi móka, az EA szerint csak "valamikor később, a nyár folyamán" érkezik csak. Elképzelhető, hogy bevárják a PC-s verziót, ami csak ősszel érkezik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)