Hirdetés

Battlefield 1943 - Premium DLC készül, és talán folytatás is

|

A sorozat producere árulta el nemrég, hogy már folynak a premium DLC munkálatai, és nem kizárt egy folytatás sem

Hirdetés

A Battlefield 1943 révén hamarosan a PC-sek is megtapasztalhatják, hogy mire képes a DICE Frostbite grafikus motorja, ha csak nem előzi be őt a Bad Company 2. Ám a legendás 1942 folytatása valahogy nem lopta be annyira magát a játékosok szívébe, talán mert a kevés tartalom mellett csak digitális disztribúció útján lehet beszerezni. Nos, a tartalom problémáján egy DLC könnyen tud segíteni.

Karl-Magnus Troedsson, a Battlefield játékok producere egy interjúban monda el nemrég a kérdésre válaszolva, hogy nem kizárt hasonló, kisebb produktumok jövőbeli elkészítése, mint amilyen a Battlefield 1943. Ez viszont csak a válasz egyik fele. Emellett elmondta ugyan is, hogy már javában dolgoznak egy nagyszabású, elsőrangú Battlefield 1943 DLC-n ami már csak azért is számít egy természetes lépésnek, mert a megjelenés óta nem kapott ilyet az online lövölde. Mivel nem hivatalos bejelentés, így a megjelenés ideje, a csomag tartalma és az érintett platformok kérdésköre még nem tisztázott. Várjuk a fejleményeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)