Hirdetés

Egy régebbi Battlefield is elérhetővé vált Xbox One-ra

|

A Battlefield sorozat visszakanyarodik a második világháborúhoz. Amíg a következő epizódot várjuk, addig akár az 1943-ba is visszanézhetünk.

Hirdetés

Idén októberben a Battlefield sorozat ismét meglátogatja a második világháború csatatereit (illetve a történelmi hitelesség már bohózat jellegű, szóval mondjuk azt, hogy világháborús alaptémával készülnek a srácok). Feltételezhetően pont emiatt időzítette úgy az EA, hogy a Battlefield 1943 (a sorozat legutóbbi második világháborús része) elérhetővé váljon Xbox One-ra visszafelé kompatibilitással.

Hirdetés

A kompetitív játék eredetileg 2009-ben jelent meg, mindig is alacsonyabb árkategóriában versenyzett. Ma már 10 euróért le lehet tölteni az Xbox üzletén keresztül, amit érdemes is lesz meglépnie azoknak, akik gyakorolni szeretnének a következő epizód megjelenéséig.

Az EA és a DICE ezen a héten mutatták be a Battlefield V-t, ami visszatér a második világháborúhoz, bár egy "kicsit" színesebben, és pörgősebb formában mint elődei. Az új stílus, a szezonbérlet és a loot ládák hiánya egy új irány kezdetét jelölheti a sorozatnak. Az októberi megjelenés után majd meglátjuk, hogy ez mennyire jön be a közönségnek.

Addig pedig irány a régi front.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)