Hirdetés

Egy modnak köszönhetően már PC-n is kipróbálhatod a Battlefield 1943-at

|

Az egyike azon kevés Battlefield címeknek, ami kihagyta a PC-t most mégis kipróbálható egy kis modder csapat kemény munkájának köszönhetően.

Hirdetés

A Battlefield 2-höz készült el az a mod, ami tökéletesen visszaadja a Battlefield 1943 játékélményét. A fegyverektől, a kasztokon át, egészen a járművekig mindent átpakoltak a srácok a konzolos eredetiből a modba, hogy olyan közel kerülhessenek az 1943-hoz, amennyire csak lehetséges.

Hirdetés

A Battlefield 1943 gyakorlatilag az 1942 újraalkotott verziója volt, ami 2009-ben jelent meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Akkor még úgy volt, hogy előbb-utóbb PC-n is megkapjuk, de aztán 2011-ben jött a rossz hír, hogy a port már sosem fog elkészülni.

Leginkább ezért ugrott be egy kis csapat modder, akiknek munkáját már le is tölthetitek a Mod DB oldaláról. A telepítéshez szükségetek lesz a Battlefield 2-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)